Wijnproeverij en culinaire heerlijkheden van de bbq
€ 80,00 ex. BTW
Welke wijn bij barbecue? Wijn die lekker is bij gegrild vlees is niet altijd een (slobber) barbecuewijn.
Genieten en een beetje werken
Tijdens deze workshop gaat het vooral om de wijnen. Het meeste werk voor de barbecue doet onze chef.
De workshop bestaat uit:
- Het maken van de dressing voor de salades uiteraard met verse producten
- Het maken van de bijpassende sausen bij de vis en vlees gerechten
- Demonstratie van onze chef op de BlackBastard grill
- De OFYR het nieuwste op BBQ gebied
- 8 verschillende gerechten van vegetarisch, vis tot vlees op een hoog culinair niveau
- Proeverij van 8 bijpassende wijnen
All Inclusieve
- 3 uur durende bbq workshop + dinér
- Alle wijnen of andere drankjes
- Uitleg gebruik van een BlackBastard Grill
- Receptenboekje
- De bbq gerechten zijn in overleg te bespreken.
Pulled Pork
Spareribs
Steak
Scampi Garnalen
Moink Balls
zalm roken
Kaasfondue
Tarte Tatin
genieten, genieten en nog een genieten. Een aanrader leuker dan een avondje uit eten.
Groepen vanaf 16 deelnemers
Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.
Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina
Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC
All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience
- Soep van de dag
- Pulled Pork
- Spareribs de lekkerste van Nederland
- Sate
- Steaks
- Hamburger
- Kipdij uit de Rookoven
- Tandori
- Shaslicks
- Diverse rauwkost salades
- Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
- IJs (Magnum , Cornetto's)
3 gangen BBQ Experience incl 5 consumptiebonnen p.p. voor 41,50 incl, btw