Onder begeleiding van onze BBQ-expert gaan jullie tijdens dit bedrijfsuitje leren grillen voor grote groepen. We gooien dus geen simpel klein stukje vlees op de barbecue: nee, we gaan onvergetelijke kwaliteitsgerechten bereiden. Dankzij onze uitgebreide instructies wordt iedere deelnemer binnen no-time een heuse grillmaster. De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld door topchefs en zullen daarom in de smaak vallen bij al je gasten.
Leuk, leerzaam en lekker bedrijfsuitje
Bij het bedrijfsuitje BBQ Workshop is niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk én heel lekker! Op het menu staan geen simpele kippenpoten of speklappen: jullie gaan sterrenwaardig barbecuegerechten maken, zoals gerookte zalm en livar vink. Onze BBQ-expert zorgt er uiteraard voor dat jullie alles stap voor stap krijgen uitgelegd en zodoende ook thuis jullie nieuwe kookkunsten op de barbecue kunnen demonstreren.
Exclusieve BBQ workshop
Onder het genot van een hapje en een drankje leert u tijdens dit bedrijfsuitje hoe u een compleet viergangenmenu voor meerdere personen op de BBQ kunt bereiden.
Het menu van dit bedrijfsuitje
Waar iedereen thuis meestal achteloos wat stukken vlees op de barbecue gooit, is het menu tijdens de BBQ Workshop een stuk spannender. Je leert tijdens de workshop om de volgende gerechten te maken op onze kamado BBQ’s:
- Amuse
- Gerookte zalm met salade en dille crème
- Gerookte gemarineerde procureur
- Livar vink met atjar van groenten en patatjes
- Zelfgemaakte mayonaise
- Gegrilde ananas met ricotta, mascarpone en amaretti koekjes
. Het arrangement is inclusief het BBQ menu en 4 drankjes (wijn, bier, frisdrank, jus d’orange)
Voorwaarden:
Minimaal 8 deelnemers voor groepen met minder deelnemers kunt u zich inschrijven voor de Black Bastard BBQ Workshop
Lees meer »
We verklappen 1 gerecht
Livar vink met atjar van groenten
Voor twee personen
-2 ongepaneerde schnitzels
-4 dunne plakken parmaham
Vulling:
- 250 gram rundergehakt
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper
- 1 theelepels paprikapoeder
- ½ eetlepel worchestershire saus
- ½ eetlepel ketchup
- ½ gesnipperde rode ui
- stukjes uitgebakken bacon
- geraspte oude kaas
Groentenbedje
- ¼ komkommer
- ½ winterwortel
- ½ courgette
- 3 eetlepels gezeefde picallily (van Kesbeke natuurlijk)
Werkwijze:
Meng alle ingrediënten voor de vulling, en zet dit in de koeling.
Sla de schnitzels plat in een stevige plastic zak, en snij ze een beetje bij.
Vul ze met het gehakt mengsel en snij de schnitzel af zodat hij precies sluit. Met het stuk dat je overhoud kan je een kleine vink maken voor de kids.
Omwikkel ze met Parmaham.
- Dek ze af en zet ze weg in de koelkast.
- Groentenbedje
- Snij de winterwortel en courgette in hele kleine blokjes en blancheer ze voor een goede minuut in kokend water.
- Laat ze afkoelen en meng met de in kleine blokjes gesneden komkommer (zaadlijsten verwijderen).
- Zeef de piccalilly in een bolzeef en meng dit naar believe met de groenten.
- De gezeefde piccalilly die je overhoud kan je mengen met wat mayonaise en gebruiken als versiering.
- Zet de barbeque op voor indirect grillen.
- Grill de vinken twee keer drie minuten direct, boven de kolen.
Laat ze daarna 10 minuten indirect, boven de waterbak, na garen.
Nu kan je het bord opmaken. Bedje van groenten en piccalilly
De vinken schuin doorsnijden en op de groenten zetten, piepertjes erbij en versieren met piccalilly mayonaise.